Centar manualnih tehnika

Baby program za dojenačke kolike

Dojenačke kolike

Nekad zdrave bebe plaču bez vidljivog razloga i neutješne su. Plakanje može prestati naglo kao što je i počelo, i obično se javlja u isto doba dana. Beba može pokazivati znakove napuhanog trbuha i nelagode od zarobljenog vjetra. Leže na leđima sa stisnutim šakama i tvrdim napuhnutim trbuhom, savijenih leđa uz pokrete ruku i nogu. Ovo je obično prvi put da beba doživi takvu bol i nelagodu.

Baby tretman je nježan oblik terapije koji blagim pokretima na određenim točkama potiče neurološki odgovor i povratno balansira probavni sustav bebe.

Uz samo nekoliko procedura , grč i napetost se mogu osloboditi, te se nadraženi gastrointestinalni trakt smiri. Normalna reakcija bebe u ovom trenutku je kašalj, a ubrzo nakon toga može doći do povraćanja, kao i pražnjenja crijeva.

Baby program za dojenačke kolike

Beba postaje tiša, dublje i dulje spava, bolje se hrani, povećava se učestalost defekacije. U pravilu, nakon prvog postupka kolika, smetnje se značajno smanjuju.

Naš baby program provodi Jelena, a baziran je na tehnikama Bowena , Emmetta, Miofascijalne relaksacije i drugim tehnikama koje ne želimo odati radi zaštite programa.

Call Now Button