Centar manualnih tehnika

T.E.C.A.R.

T.E.C.A.R.

T.E.C.A.R.

Predstavljamo terapiju komplementarnu sa manualnim tehnikama. Sastavni je dio naših postoperativnih i rehabilitacijskih programa.

Što je T.E.C.A.R. terapija?

T. E. C. A. R. terapija predstavlja pravu inovaciju na polju fizioterapije. To je aparat za endogenu termoterapiju koji se zasniva na primjeni radiofrekfencijskih strujnih valova koji uzrokuju toplu reakciju u tkivima. Tretirajući povrijeđeno mjesto biokompatibilnom radijalnom energijom ubrzavaju se metabolički procesi i stimuliraju fiziološki procesi samo zacjeljivanja.

Koje su primjene T.E.C.A.R. terapije?

T. E. C. A.R. terapija je našla svoju primjenu u ortopediji, neurologiji, reumatologiji, neurokirurgiji, kao i rehabilitaciji sportskih povreda. Za razliku od drugih tradicionalnih metoda (IC lampe, lasera, ultrazvuka i elektroterapije), čije djelovanje je ograničeno na površinske slojeve tijela, T. E.C.A.R terapija sa kapacitivnim i rezistivnim načinom rada može stvoriti duboko terapijsko djelovanje koje doseže duboko unutar tretiranog područja, time pospješuje prirodne procese obnavljanja, te djeluje protupalno.

Call Now Button